Bahasa: EN | 中文 | BM |

Blog😣 Platform e-dagang S telah menaikkan lagi yuran komisen mereka, dan kini mereka menerapkan polisi pulangan tanpa sebab di mana penjual harus menanggung kos penghantaran balik?

😏 Ramai peniaga telah mula beralih ke membuat laman web mereka sendiri, membebaskan diri dari kekangan dan eksploitasi platform!

[Laman Web Korporat vs. Platform E-Dagang]

Apakah kelebihan memiliki laman web?

✅ 0% komisen platform
✅ Tidak perlu menerima pulangan yang tidak munasabah
✅ Kira-kira 81 bilion pengguna aktif bulanan di Google, menawarkan peluang transaksi yang lebih besar
✅ 100% pemilikan laman web anda, tidak perlu berkongsi keuntungan di bawah tekanan
✅ Sesuai untuk semua industri, termasuk B2B, B2C, perkhidmatan, dll... Ramai peniaga menganggap hanya syarikat besar yang mampu memiliki laman web dan halangan untuk memasuki adalah tinggi! Hari ini, saya di sini untuk memberitahu anda bahawa kos laman web telah dikurangkan secara signifikan!

😱😱😱 Hanya kira-kira RM7 / hari, anda boleh memiliki sistem laman web yang menguntungkan, dan anda tidak perlu membayar sebarang komisen atas pesanan dalam talian/luring anda! Saya percaya kos iklan yang anda jalankan di platform melebihi jumlah ini dalam beberapa minit sahaja!

🔴 Jika memungkinkan untuk meningkatkan jualan dan keuntungan, dan ia lebih murah daripada menggunakan platform, mengapa tidak memberi syarikat anda peluang? Klik butang untuk menempah Konsultasi Profesional Percuma!

17 Apr 2024

Dapatkan Konsultasi Profesional dari Pakar Pemasaran Laman Web kami!

Demo Percuma